Καιρός

Aπό 1 Οκτωβρίου 2020 θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (TEBA)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 (1)

Πρέβεζα, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας υλοποιεί  το πρόγραμμα  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στο Νομό Πρέβεζας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (22) του προγράμματος.

Ενημερώνει τους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, ότι από 1 Οκτωβρίου 2020 θα ξεκινήσει η  διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής  στα πλαίσια της  υλοποίησης του Προγράμματος μέσω Αποκεντρωμένων Προμηθειών.

Η διανομή θα γίνει μέσω των Εταίρων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ήτοι, Δήμο Πρέβεζας, Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Δήμο Ζηρού και Δήμο Πάργας από τους οποίους θα ενημερωθούν για τον τρόπο διανομής.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των ωφελούμενων, οι Εταίροι μας θα εφαρμόσουν μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ