Καιρός

Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στα πλαίσια του ΤΕΒΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

10.12.2020 ΔΤ ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΕΒΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 (1)

Πρέβεζα,  Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ανακοίνωσε ότι το μήνα Δεκέμβριο του 2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Συγκεκριμένα, ενημερώνονται οι 2100 ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ ότι κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος το οποίο διαχειρίζεται η Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή τροφίμων θα  γίνει σε συνεργασία με τους εταίρους μας,  την Ιερά Μητρόπολη και τους  Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ζηρού, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από αυτούς.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των ωφελούμενων, οι Εταίροι μας θα εφαρμόσουν μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ