Καιρός

Επιτροπή από το Καρναβάλι των Γυναικών Πρέβεζας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη

Στράτος Ιωάννου: «Ο Νομός μας έχει σπουδαία και διαχρονική καρναβαλική παράδοση, που αυξάνει την αίγλη και την επισκεψιμότητά του»

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πρέβεζας, επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη η καρναβαλική επιτροπή από το ιστορικό Καρναβάλι των Γυναικών της Πρέβεζας αποτελούμενη από τις κυρίες Ευγενία Κοντονάσιου, Βάσω Ζαντραβέλη και Ζωή Βούρου.

Οι κυρίες, εκπροσωπώντας το Γυναικείο Καρναβάλι, θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη που τους παρείχε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας αλλά και εν γένει για τη στήριξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Ο κ. Στράτος Ιωάννου συνεχάρη τις κυρίες για τη διαχρονική δραστηριότητά τους και τη διατήρηση του πρώτου γυναικείου καρναβαλιού, μιας ξεχωριστής εκδήλωσης για τα ελληνικά δεδομένα. Τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικές και να διατηρήσουν αυτήν την ιδιαίτερη, πολύχρονη, καρναβαλική παράδοση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε επίσης ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στo νομό Πρέβεζας επιτυγχάνουν πάνδημη συμμετοχή γιατί οι πολίτες τις αγαπούν, ενώ η Πρέβεζα ζωντανεύει και γίνεται τις μέρες αυτές πόλος έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα